Online Marketing

De basis voor een geslaagde online marketing campagne is natuurlijk een sterke huisstijl/brand om jouw bedrijf er uit te laten springen. Daarnaast moet het makkelijk mogelijk zijn waar bezoekers omgezet worden in leads.

Onze manier van werken

Online Marketing

Marketing is natuurlijk alles wat een bedrijf doet om er voor te zorgen dat de verkopen bevorderen. Dit houdt natuurlijk ook in dat het eerste beeld van uw bedrijf uw website is, of uw social media account. Hierom is het belangrijk daar uitstraling te hebben die past bij uw bedrijf! Online marketing is tegenwoordig een van de belangrijkste sub koppen van Marketing. Instagram, Facebook, Youtube, uw LinkedIN profiel, uw website zijn de onderdelen die online een reputatie voor u kunnen creeren en klanten kunnen werven. Hierbij zijn er dus geweldige mogelijkheden en kansen aanwezig op het online platform. Ik kan je hier zeker mee helpen!

Website

Elke vorm van online marketing heeft een connectie naar uw website zodat u uw product of service kan aanbieden aan uw nieuwe potentiële klant.
Daarom is het zeer belangrijk dat uw website er fantastisch uitziet.

LEAD GENERATION

Online nieuwe klanten werven, dat is een hele klus, hoe doe je dat? Waar zit jouw potentiële doelgroep? Wat is dan de eerste stap? Leadgeneratie is een groot belangrijk onderwerp voor bedrijven geweest. Goede  Online Leadgeneratie bied samen met internetmarketing geweldige kansen voor bedrijven, indien je begrijpt hoe, waar & wanneer je dat moet inzetten. Hier kan ik je bij helpen en adviseren!

Resultaten

'Google is je vriend' is wat de meeste bedrijven zeggen als ze hun stagiair de eerste dag laten zwemmen met het idee wat ze moeten doen. Want tegenwoordig is het ook zo; je kan alles vinden op google. Het is dus zeker belangrijk dat uw bedrijf op de eerste pagina staat als uw zoekwoorden worden ingetypt. Dit kan doormiddel van Search Engine Optimalisation gedaan worden. En ook doormiddel van Google Adwords kan ik er voor zorgen dat u gevonden wordt als uw zoekwoorden op Google worden ingetypt.

Wat maakt dan die goede basis?

Een aantal keer spreek ik er over op mijn website. Het hebben van een goede basis zal er voor zorgen dat jouw bedrijf een goede reputatie zal krijgen op het internet.

De basis van een website

Het hebben van een gebruikersvriendelijke website is prio nummer 1. Het moet makkelijk te navigeren zijn en de inhoud interessant, duidelijk en passend bij het onderwerp. Dan moet de website modern zijn, oftewel leuk om naar te kijken. Dat trekt namelijk de aandacht van de bezoeker. Dit is het onderdeel dat een bezoeker mogelijk een toekomstige klant of abonnee zal maken.

Waarom zo belangrijk?

Omdat de website het eerste is wat de bezoeker zal zien van jouw bedrijf zal het een bepalende eerste indruk achter laten op de bezoeker. Dit kan dus jouw reputatie maken of breken. De stap die je daarna kan nemen is het beginnen met online marketing.

Wat als die basis er al is?

Als de basis al aanwezig is, de website ziet er goed uit en kan bezoekers omzetten naar klanten. Dan is het zaak om verkeer te halen naar jouw website. Zorgen dat de website zo hoog mogelijk scoort in Google doormiddel van een Online Marketing onderdeel genaamd zoekmachine optimalisatie. Dat is eigenlijk zorgen dat de inhoud van de website op de juiste manier wordt opgepikt door Google. De manier waarop wij dat willen. Dit zal er voor zorgen dat de website stijgt in rankings wanneer er gezocht wordt op een zoekwoord in Google. Op deze manier komt er dus meer verkeer naar de website wat zal worden omgezet in leads oftewel toekomstige klanten!

Contact

Voor vragen
mail naar

gabsormedia@gmail.com