Influencer Marketing

Wanneer wij tegenwoordig spreken over een goede manier om aandacht te trekken voor uw product of service dan hebben wij het over Influencer marketing. Omdat gebruik maken van een bekend persoon met een bereik om aandacht te creëren voor uw product, bedrijf of service veel voordelen kan opleveren!

Onze manier van werken

Influencers

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden met Social Media. Door mensen met veel invloed positieve berichten te laten posten over jouw service of product kun je jouw doelgroep kennis laten maken met jouw product.

target group

Door de juiste bekende personen te gebruiken kun je de juiste doelgroep bereiken met jouw 'sluikreclame' of aanbieding.

SALES - Clients

Wanneer de juiste aanpak is gekozen bij Influencer Marketing. En dan dus de juiste persoon voor de taak gevonden is zul je zien dat de sales omhoog gaan doordat jouw bedrijf in de belangstelling staat.

SOCIAL MEDIA

Omdat Social Media een geweldig groot onderdeel is van de samenleving zijn er veel mogelijkheden. Jouw bedrijf bekend maken door middel van Social media zoals Facebook of Instagram is doormiddel van Social Media mogelijk.

LEAD GENERATION

Wanneer de juiste bekende persoon is gekozen om jouw product bekend te maken bij de gekozen doelgroep zul je zien dat je hier mee potentiele klanten kan bereiken.

Resultaten

Uit de resultaten zal zichtbaar worden dat je de juiste aanpak hebt gebruikt bij het maken van jouw Social Media campagne.

Het werkelijke bereik van Social Media

Zoals tegenwoordig alom bekend is speelt Social Media een grote rol in het dagelijks leven van Marketeers & Advertisers. Omdat Social Media biedt een bedrijf de kans om een bekend persoon (Influencer) hun bedrijf te vernoemen in hun video op youtube, instagram post of facebook berichten. Indien er gebruik gemaakt wordt van de juiste influencer voor uw marketing campagne zullen er geweldige resultaten uit komen.

Voorgaande successen

67%

Youtube

Het Youtube video platform is een van de beste manieren waarbij je influencers gebruikt om jouw bedrijf, product of service bekender kan maken.

Instagram

Op Instagram kun je reclame maken voor jouw bedrijf, product of service maar je kan ook een ambassadeur kiezen en op die manier in de spotlights te laten zetten.

Facebook

Via Facebook kan je een heel specifieke doelgroep bereiken doormiddel van het Facebook Advertising systeem.

Contact

Voor vragen
mail naar

gabsormedia@gmail.com