Website laten bouwen

De website is uw online winkel, het hoofdkantoor van uw online campagne. Daarom is het belangrijk dat de website er goed uit ziet indien er klanten & partners op langs komen. Wij kunnen u hierbij helpen!

Een mooi uiterlijk

De website is uw online reputatie en de eerste blik die een potentiële klant van uw bedrijf of organisatie heeft. Een gemiddeld bezoeker beslist binnen 3 tot 5 seconden of hij blijft of terug gaat naar google. Hierom is het dus zeer belangrijk dat de website er goed uitziet, simpel is, makkelijk begaanbaar & vindbaar. Daarom kunt u bij ons een website laten bouwen op maat of uit een template.

socialmedia

SEO Optimalisatie

‘Google is je vriend’ is wat de meeste bedrijven zeggen als ze hun stagiair of nieuwe medewerker de eerste dag laten zwemmen met het idee wat ze moeten doen. Want tegenwoordig is het ook zo; je kan alles vinden op google. Het is dus zeker belangrijk dat uw bedrijf op de eerste pagina staat als uw zoekwoorden worden ingetypt. Dit kan doormiddel van Search Engine Optimalisation gedaan worden. Doormiddel van Google Adwords kunnen wij er voor zorgen dat u gevonden wordt als uw zoekwoorden op Google worden ingetypt.

Online Marketing

Uw online identiteit

Online is het tegenwoordig belangrijk om goed aanwezig te zijn. Dit betreft Social media, uw website, advertenties, Google Adwords en nog veel meer. Het is belangrijk dat deze campagnes/aanwezigheid goed in afstemming met elkaar te laten lopen. Dit begint natuurlijk met een goed uitziende en makkelijk begaanbare website. Hierbij kunnen wij helpen!

SEO
gabsor.nl

Gabsor Fotografie Harmelen

Ik heb Gabsor Media een website laten bouwen en ik ben hier zeer tevreden over! Doormiddel van de website probeer ik zo veel mogelijk foto’s te laten zien en dat hebben zij geweldig in de achtergrond verwerkt.

Hoe maken wij uw website?

U kunt bij ons een website laten bouwen met behulp van WordPress, hierin maken wij gebruik van thema’s die beschikbaar zijn vanuit WordPress. Wij zorgen ervoor dat uw website makkelijk aan te passen is en dat wij u duidelijk maken hoe u dit kan doen! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons!

Ons websitepakket

  • Natuurlijk is in het pakket wat u aanvraagd voor uw website een goede service & support bij in begrepen tijdens de duur van het project.
  • Wij ontwerpen de ideale website die gebasseerd is op uw bedrijf/organisatie.
  • De website is natuurlijk veilig en stabiel. Garantie dat de website na afronding geweldig werkt.
  • De website is natuurlijk makkelijk te bewerken nadat wij u uitleggen hoe WordPress werkt.
  • Tijdens het laten maken van de website heeft u natuurlijk persoonlijk contact met onze projectleider.

Dit krijgt u er ook nog eens bij!

Nadat de aanvraag voor uw website is doorgegeven zullen wij ons best doen om een geweldig resultaat neer te zetten en dit ook zo snel mogelijk doen.

Na het laten ontwerpen en maken van uw websites uiterlijk moet de website natuurlijk op Google en andere zoekprogrammas goed te vinden zijn. Hiermee kunnen wij helpen doormiddel van SEO Optimalisatie, dit bieden wij aan om er voor te zorgen dat u op de eerste pagina staat bij uw zoekwoorden.

Nadat de website klaar is kan er altijd nog wel eens een foutje in zitten, of als u iets wilt updaten op uw site en dat lukt niet kunt u altijd even bellen om uw vraag te stellen en spoedig een deskundig antwoord te ontvangen.