Website maken? 3 meest gebruikte platformen!

Een website maken? Het is makkelijk!

Een website maken wordt steeds makkelijker om te doen tegenwoordig, dat wil echter niet altijd zeggen dat deze website er goed genoeg uit ziet, geoptimaliseerd is en gebruiksvriendelijk is. Maar goed, het wordt wel makkelijker om te doen. Welke drie platformen worden nou het meest gebruikt?

WordPress

WordPress wordt onder de bedrijven en particulier nog steeds het meeste gebruikt. Het is wel een platform dat tijd en kennis vereist om een degelijke website online te zetten. Een website ontwerpen doen wij zelf ook met WordPress omdat het de meeste mogelijkheden biedt. Het bestaat uit een basis, pagina’s, blogposts, een standaard thema. Er bestaan ongeloofelijk veel thema’s en gratis thema’s om uit te kiezen bij WordPress. Door het gebruiken van deze thema’s kan je de look & feel van jouw website aanpassen naar jouw smaak. Een website maken met WordPress kost wel tijd en moeite maar dat is het waard! Het is namelijk heel makkelijk om de volgende stap te nemen met WordPress, dat is namelijk Online Marketing!
Wij hebben al een aantal jaren ervaring met WordPress. Wil je dus een website laten maken dan kun je bij ons terecht!

Jimdo & Wix.com

Jimdo en Wix zijn een makkelijkere manier om websites te maken, het is heel makkelijk om met de Interface van Jimdo & ook bijvoorbeeld Wix.com een website in elkaar te zetten. Vaak zijn er al websites die al kant en klaar zijn beschikbaar op Wix.com & Jimdo. Het is daarom ook heel makkelijk om een goed uitziende website online te zetten met deze platformen. Het gebruiken van deze platformen kost minder tijd en minder kennis van code en websites. Het is wel een grote valkuil voor mensen die er van uit gaan dat je daarmee een degelijke website online kan zetten. Op de juiste manier een website online zetten kost nou eenmaal gewoon tijd en kennis. Mensen stuitten vaak op termen die ze niet kennen en lopen vast. Daarnaast komt niet altijd het gewenste resultaat uit deze platformen omdat ze beperkte mogelijkheden bieden met de website. Iets waar WordPress toch een betere oplossing heeft gevonden. Een website maken is nou eenmaal niet makkelijk.

Tags: No tags

Leave a Comment